Pań marszałek czy wojewoda odpowiada za wojewódzkie.pogotowie które to organizuje
Trzeba być zdrowym, żeby w takiej kolejce stać, a może to uciekający przed tym ładem i potrzebują test na wyjazd ?
Czy wladze Piotrkowa naprawdę nie potrafiły porozumieć się z narodowym funduszem zdrowia żeby wyznaczyć bardziej dogodne miejsce? Ktoś jeszcze rządzi w tym mieście? PRZECIEZ TO JEST JAKAŚ KPINA!
...Szef WHO zapowiada koniec pandemii. Prof. Pyrć: to nie oznacza, że wirus zniknie...
Profesor Pyrć ma 100% racji. To tak jak z Donaldem Tuskiem, czy Jarosławem Kaczyńskim, jak obaj odejdą z polityki, to też nie przestaną istnieć, no chyba że przejdą na tamtą stronę. Wirus jest bardziej uniwersalny, nigdy nie przechodzi na tamtą stronę.
W rossman 15 zeta test, i nie trzeba stać w kolejkach,
Och ludzie ludzie hahaha
Ja jestem ciekaw w jaki sposób dostają się tam ludzie pieszo. Część pewnie pieszo bo ma blisko. Ale pozostali? MZK? Bus?
Również zastanawiam się jaki jest cel tych testów. Żeby podnieść statystyki? Lek zdaje się, że jeszcze nie został zatwierdzony.
Z toalety też nie ma gdzie skorzystać. Wczoraj byłem z dzieckiem i czekałem 3h. Córka ledwo stała.
Jak to leciało? Rozmowa kontrolowana rozmowa kontrolowana.....
Epidemia kontrolowana, epidemia kontrolowana.
Zastanawialiście się ludzie za czym w ogóle stoicie w tym peerelu? Ponieważ konowały zamiast wystawić wam receptę na leki, wysłali was na test made in China (Wuhan)? Gdzie macie wiatraczki do rozpraszania wirusa? I gdzie w ogóle podziała się u was logika?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!